iş elbiseleri

Fatih iş elbiseleri



NAKIŞ İMALATI

Üretim Kendi Bünyemizde Son sistem Nakış Makineleri kullanılarak. Profesyonel kadromuz tarafından A sınıfı Nakış sıklığı kullanılarak yapılmaktadır..


DİJİTAL BASKI

Son sistem Roland Marka Baskı Makinesi ile 1. sınıf Tekstil Folyoları kullanılarak yapılmaktadır. Uzun ömürlü baskı tekniği ile kaliteli ürünler sunmaktayız.


DİJİTAL BASKI

Son sistem Roland Marka Baskı Makinesi ile 1. sınıf Tekstil Folyoları kullanılarak yapılmaktadır. Uzun ömürlü baskı tekniği ile kaliteli ürünler sunmaktayız.

Fatih iş elbiseleri

Çalışma hayatında, özellikle sanayi ve benzeri iş alanlarında iş güvenliğinin sağlanması çok önemli bir konudur. Özellikle iş güvenliğini destekleyen en büyük unsur güvenlik ekipmanları ile iş elbiseleridir. Çünkü işi yapmanızı sağlayan tüm unsurların en mükemmel bir şekilde olması, işin işleyişi konusunda büyük bir öneme sahiptir. Örneğin siz yüksek ısılara maruz kaldığınız bir iş sektöründe çalışıyor olabilirsiniz. Böyle bir durumda iş elbisenizin ısıya dayanıklı ve sizi koruyan bir yapıya sahip olması gereklidir. Eğer sizi ısıdan ve yüksek sıcaklıktan korumayan bir elbiseniz varsa, o zaman işi sağlıklı bir şekilde yapmanız hem mümkün değildir hem de iş kazalarının meydana gelmesine ve hatta can kayıplarının yaşanmasına sebep olabilir.

İnşaat ve benzeri sektörler de her zaman işçilerin üzerinde fosforlu kıyafetlerin olduğunu görmüşsünüzdür. Bu kıyafetlerin ve özellikle fosforlu yeleklerin tercih edilmesinin bir sebebi vardır. İlk olarak işçinin fark edilmesini sağlar. İnşaat ve benzeri çalışma alanları her zaman çok tehlikeli çalışma alanlarıdır. İş kazalarının birçoğu inşaat sektöründe gerçekleşmektedir. Eğer sizin üzerinizde fosforlu iş elbiseleri yoksa, bir yere mal indiren bir vinç operatörü ya da kamyon şoförü sizi fark edemeyebilir. Hiçbir çalışanın bu tarz ihmallerden dolayı kaza geçirmesini istemeyiz. Bu sebeple sizler de iş kıyafetleri konusunda her zaman usule en uygun olanları tercih etmelisiniz.

Peki bu elbiselerin ne olduğu konusuna gelecek olursak öncelikle t-shirt, pantolon, önlük, ceket takım, mont takım, jile jile takım, yelek, bahçıvan tulumu, tulum, kaban, tunik, güvenlik kıyafeti, hemşire kıyafeti, doktor kıyafeti, raşel yelek, yağmurluk, aşçı kıyafeti gibi iş elbiseleri vardır. Son dönemler de bir çok yerde özel güvenliklerin artması ve bu sektöre olan talebinde aynı doğrultuda artmasından dolayı özel güvenlik kıyafetleri yoğun talep görmektedir. Satışını yapmış olduğumuz tüm elbiseler sizlere belirli kalite standartlarında üretilip gönderilmektedir. Nefes alan ve terinizi emen kumaşları tercih ediyoruz. Çünkü gün boyunca ve mesainiz süresince bu kıyafetlerinde içinde olacaksınız. Sizi rahatsız eden, çalışma kalitenizi düşüren kıyafetler ile verimli çalışmanız mümkün değildir.

web : https://fatihiselbiseleri.com/




Bu blogdaki popüler yayınlar

Nakış işleme

Nakış